Kontakta oss

info@huum.eu
+372 5666 7699

Inspiration

Här kan du se de mest attraktiva inredningslösningarna för bastur som har bastuaggregat av HUUM. Under Visningar hittar du bastur som du kan besöka och kanske även prova själv.
Ämne
Alla
Projekt
Offentliga bastur
Projekt
Offentliga bastur
Offentliga bastur
Porky Beach Retreat - Tasmanien, Australien

Porky Beach Luxury Retreat är ett lugnt avkopplingsställe för att återfå kontakten med naturen. Semesterhuset med ett unikt läge ligger nära en strand med sanddyner dit gästerna har bekväm och privat åtkomst. Byggnadens golv-till-tak-fönster möjliggör att njuta av underbara utsikter över Antarktiska oceanen. På den avskilda gårdsplanen finns avkopplingsmöjligheter såsom en utebastu med havsutsikt och en badtunna inbyggd i terrassen. Bastuns vägg mot stranden är helglasad och erbjuder underbara solnedgångsutsikter.

SE GALLERI
6 bilder
SE GALLERI
6 bilder
SE GALLERI
6 bilder
Projekt
Kontorsbastun av Pipedrive - Tallinn, Estland

Pipedrive (skaparen av världens mest populära CRM-verktyg) har installerat en snygg igloobastu i sitt nya kontor i Tallinn. Igloobastuns naturliga material, traditionella utstrålning och moderna design harmonierar utmärkt med kontorets inredningsdesign och skapar samtidigt en känsla som om man vore på semester ute på landet. Läs mer om igloobastur på webbplatsen Iglucraft.com.

SE GALLERI
4 bilder
SE GALLERI
4 bilder
SE GALLERI
4 bilder
Projekt
Kontorsbastun av ImiD - Tartu, Estland

Denna lilla mysiga kontorsbastu ligger mitt i kontoret av reklambyrån ImiD. Bastun är utrustad med bastuaggregatet DROP som är kompakt och mycket utrymmessnålt eftersom det är väggmonterat. Två sidor av basturummet är glasade så de släpper in tillräckligt med ljus och möjliggör att se vad som pågår runt om.

SE GALLERI
4 bilder
SE GALLERI
4 bilder
SE GALLERI
4 bilder
Offentliga bastur
Lindeborgs Eco Retreat - Sverige

Lindeborgs Eco Retreat är kanske världens första hotell, konferens- och semestercenter med negativt kolavtryck. Det ligger ca 1,5 timmes reseavstånd från Stockholm, borta från stadens buller och mitt i naturen. I denna charmiga miljö har vårt bastuaggregat HIVE hittat sig ett nytt hem i en interiör som helt enkelt kan beskrivas som “nordisk design”. Naturliga material, rena linjer, enkel elegans, stora fönster som fångar ljuset och öppnar utsikten över gröna landskap – det är en äkta nordisk bastu i ordets bästa bemärkelse.

SE GALLERI
3 bilder
SE GALLERI
3 bilder
SE GALLERI
3 bilder
Projekt
Cabin Efjord - Nordland, Norge

Den designprisbelönade Cabin Efjord, designad av Snorre Stinessen, är ett andra hem för ett norskt par som ville ha ett hem ute på landet som skulle vara en del av naturen. Nästan alla ytterväggar av huset är av glas och möjliggör att njuta av utsikter över berg och fjordar. Naturen spelar även huvudrollen i husets interiör. Bastun utgår från samma princip: dess stora glasade vägg ger en bred utsikt över omgivningen. Huset är placerat så att dess olika funktioner skulle harmoniera med solens gång.

SE GALLERI
5 bilder
SE GALLERI
5 bilder
SE GALLERI
5 bilder
Projekt
GreenCube HELINA - Estland

GreenCube Helina är en bastubyggnad från det estniska företaget GreenCube. Bastubyggnadens design förenar den traditionella estniska bastun med modern minimalistisk design på ett elegant sätt och gör den flexibel och lämplig för såväl moderna som mer traditionella miljöer. Bastubyggnaden är av trä och noggrant behandlad med oljor både invändigt och utvändigt för att hålla bastun ren och behålla dess fina utseende länge. Bastubyggnaden inkluderar allt nödvändigt, den levereras ihopmonterad och kan uppföras på bara två timmar.

SE GALLERI
4 bilder
SE GALLERI
4 bilder
SE GALLERI
4 bilder
Projekt
Oval bastu - Estland

Den ovala bastun från det estniska företaget Ripuki är en färdig bastubyggnad med en unik oval form. Bastuns avrundade form skapar en mysig stämning och bidrar samtidigt till cirkulation av ångan. Bastubänkarna är placerade så att alla bastubadare kan njuta av behaglig bastuånga.

SE GALLERI
4 bilder
SE GALLERI
4 bilder
SE GALLERI
4 bilder
Projekt
Red Hot Sauna - New York

En gammal brandbil från New York fick en ny funktion när den ombyggdes till en mobil bastu för att sprida kunskaper om den estniska bastukulturen i Amerika. Bilen tömdes invändigt, isolerades och utrustades med ventilation och inredning i paneler av spanskt cederträ. Ett vedeldat bastuaggregat av HUUM installerades i bastun. Nu kan Red Hot Sauna ses på olika evenemang eller bokas för privata sällskap.

SE GALLERI
5 bilder
SE GALLERI
5 bilder
SE GALLERI
5 bilder
Offentliga bastur
Hapsal Spa Villas – semesterstugor i Estland

De idylliska semesterstugorna Hapsal SPA Villas i en naturskön omgivning är perfekta för en romantisk semester och för mindre sällskap. Man kan njuta av en privat spa med finsk bastu, ångbastu och badtunna.

SE GALLERI
3 bilder
SE GALLERI
3 bilder
SE GALLERI
3 bilder
Projekt
Bastugondoler - Schweiz

Utrangerade skidgondoler i Schweiz fick ett nytt liv tack vare designers Tarantik & Egger som omvandlade dem till charmiga och mysiga bastur. Bastugondolerna erbjuder 360° utsikt och behagliga bastuupplevelser för upp till fyra bastubadare. Inredningen är av asp- och alträ för att ge ett perfekt inneklimat. Bastugondolerna är kompakta och lätta att transportera så de kan sättas upp t ex på terrassen, i trädgården eller på någon annan plats med vacker utsikt.

SE GALLERI
3 bilder
SE GALLERI
3 bilder
SE GALLERI
3 bilder

Bli en återförsäljare

Fyll i formuläret och vi kommer att kontakta dig för att diskutera framtida samarbetsmöjligheter.Contact formVilket bastuaggregat är lämpligt för din bastu?

Ange nödvändiga uppgifter om din bastu och dina preferenser i formuläret nedan för att hitta ett lämpligt bastuaggregat. Vad är måtten på ditt basturum? Föredrar du ett väggmonterat eller ett golvmonterat aggregat? Vill du endast styra bastun från styrpanelen på väggen eller vill du även använda möjligheten till fjärrstyrning via mobiltelefonen?
Bastuns mått (m)
Multiplicera höjden, bredden och längden i meter.
Har basturummet glasdörr?
Vid en glasdörr behöver man lägga till + 1,5 m³ till bastuns volym.
Oisolerade väggar (m2)
Addera 1,2 m³ per kvadratmeter av oisolerad yta till bastuns volym.
Bastuns typ
Vill du ha ett eldrivet eller vedeldat bastuaggregat?
Montering av bastuaggregatet
Välj bastuaggregatets placering.
Styrning av bastuaggregatet
Hur vill du styra bastun?

Dina beräkningar går förlorade.

När du lämnar räknaren kan du återvända när som helst och se vad som är den bästa lösningen för din bastu.
OK Stanna på sidan