Kontakta oss

info@huum.eu

Tillverkning

Se vår produktionsprocess och upptäck hur våra bastuaggregat och styrpaneler blir till.

HUUMs produkter tillverkas uteslutande i Estland

HUUMs bastuaggregat, styrpaneler och andra produkter tillverkas uteslutande i Estland med hjälp av olika partners. Visste du att den skenbart enkla designen av våra bastuaggregat egentligen kräver en ganska komplicerad tillverkningsprocess? Därför samarbetar vi med ledande estniska metallbearbetningsföretag för att säkra maximal kvalitet av våra produkter i varje tillverkningsetapp. De flesta råmaterial är importerade, t ex rostfritt stål och elektroniska komponenter.

Tillverkning av HUUMs bastuaggregat kräver en hel del manuellt arbete

Eftersom våra bastuaggregat är rätt kreativt designade så kan de inte tillverkas med helautomatiska produktionslinjer. Det tar en hel del manuellt arbete att skära varje metalltråd i mått, uppnå rätt tjocklek och bocka dem i ringar. Dessutom genomgår våra bastuaggregat i rostfritt stål kulblästring och syrabehandling för ett snyggt och jämnt slutresultar.

Smarta och snygga styrpaneler för bastur

De innovativa elektroniska lösningarna för HUUMs styrpaneler och mobilapp är utarbetade av de mest begåvade specialisterna i vår hemstad Tartu. Utveckling och förbättring av den nuvarande tekniken tog hela fem år. Oshino Electronics Estonia tar hand om tillverkningen av styrpaneler som finns tillgängliga såväl med trähöljer som med plasthölje i olika kulörer. Trähöljen är handgjorda i värmebehandlat askträ så varje styrpanel har ett unikt trämönster.

Mindre förpackningsmaterial är mer

Vi använder så lite förpackningsmaterial som möjligt vid emballering av våra produkter för att minska avfall samt använder återvinningsmaterial vid vår produktion om möjligt. Till exempel är höljen av huvudmodulerna för våra styrpaneler framställda av återvinningsplast.

OF SAUNA

Bli en återförsäljare

Fyll i formuläret och vi kommer att kontakta dig för att diskutera framtida samarbetsmöjligheter.


    Contact form

    [contact-form-7 404 "Hittades inte"]